Володимирчан ознайомили з можливостями отримання мікрогрантів для ведення бізнесу

23 Вересня 2022, 21:10
Володимирчан ознайомили з можливостями отримання мікрогрантів для ведення бізнесу 616
Володимирчан ознайомили з можливостями отримання мікрогрантів для ведення бізнесу

Володимирчанам розповіли про те, що мікрогранти від урядової програми «єРобота» дають можливість отримати фінансову допомогу та створити нові робочі місця.

22 вересня директорка Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Уколова зустрілася із головою Зимнівської сільської ради В’ячеславом Католиком, старостами шести старостинських округів, зацікавленими мешканцями громади.

У ході зустрічі директорка  ознайомила учасників з можливостями отримання мікрогрантів для ведення бізнесу. Інформувала й про те, що потрібно зробити, які документи подати для отримання мікрогранту та як відбувається процедура відбору.

Проведення подібних заходів сприяє підвищенню рівня поінформованості мешканців громади щодо шляхів та можливостей започаткування та ведення бізнесу у сучасних умовах.

Детальну інформацію щодо можливості отримання мікрогранту на розвиток власного бізнесу можна отримати за адресою : м.Володимир, вул.Коперника, 5, Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості, тел. 3-50-64

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024