Оваднівська ОТГ: в старому гуртожитку хочуть облаштувати житло для військових та молодих спеціалістів

25 Січня 2018, 15:32
5512

Занедбаний гуртожиток хочуть передати на баланс Оваднівської ОТГ, провести капремонт та надавати житло молодим спеціалістам та військовим, які працюватимуть на теренах громади. 

Про це стало відомо під час чергового робочого візиту голови Волинської ОДА на Володимирщину, а саме в Оваднівську ОТГ, - інформує прес-служба облдержадміністрації.

Для початку очільник області ознайомився із роботою Оваднівського ПТУ, де навчається більше 300 дітей, ще 255 – у Локачинській філії. Серед планів, які озвучили  директор ПТУ Василь Ролюк та голова ОТГ Сергій Панасевич під час зустрічі, – реконструкція одного із приміщень, де планують створити сучасний спортивний комплекс та харчоблок.

Натомість занедбаний гуртожиток хочуть передати на баланс місцевої ОТГ, провести капремонт та надавати житло молодим спеціалістам та військовим, які працюватимуть на теренах громади. Над цим питанням Володимир Петрович особисто працюватиме у міністерствах та відомствах Києва, але за наявності проектно-кошторисної документації. Тож домовилися про чергову зустріч уже через місяць.

Опісля – зустріч із депутатським корпусом об’єднаної територіальної громади. Говорили, як і завжди, про наболіле: пільгове перевезення, автобусне сполучення, відсутність дорожніх вказівників, умови збору молочної продукції тощо. 

Нагадаємо, на Володимирщині рятувальники облаштували три пункти обігріву - один із них в селі Овадне, Володимир-Волинського району (вул. Перемоги, 20, будівля сільської ради).

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024