У Володимирі знайшли земельну ділянку під нове кладовище

30 Вересня 2022, 19:05
У Володимирі підшукали землю під нове кладовище 868
У Володимирі підшукали землю під нове кладовище

У Володимирі планують внести зміни до Генерального плану із новим місцем під кладовище. 

Однією з нагальних проблем у місті Володимирі є те, що теперішнє кладовище уже вичерпує свої ресурси. Через те, що проблема вимагає якомога швидшого розв’язання, було знайдено альтернативу даній ділянці на вулиці Володимира Великого, йдеться на сторінці міської громади у фейсбуці.
Територія площею 48 гектарів перебуває у користуванні птахофабрики на умовах оренди земельної ділянки комунальної власності. Саме на цій території можливо відвести місце під кладовище на тривалий термін, тож під час внесення змін до Генерального плану міста ділянка запроєктована як нове місце під цвинтар.
«Повідомляємо, що усі санітарно-захисні зони, які виникають у разі влаштування кладовища не будуть створювати перешкоди в розбудові присутніх житлових масивів в районі вулиці Лотоцького.

Після позитивного висновку експертизи дане питання буде винесене на розгляд сесії Володимирської міської ради.

Нагадаємо, що попередньо велись переговори з Міністерством оборони щодо передачі для цих цілей земельної ділянки біля траси Н-22 (на повороті до села Ворчин), проте через воєнний стан переговори призупинено», йдеться у повідомленні.

Жителів громади також просять висловити щодо цього свої думки та пропозиції, надіславши їх на електронну адресу управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів [email protected].

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024