На війні загинув військовослужбовець 14-ї ОМБр Олександр Винокуров

04 Жовтня 2022, 18:20
На війні загинув військовослужбовець 14-ї ОМБр Олександр Винокуров 1325
На війні загинув військовослужбовець 14-ї ОМБр Олександр Винокуров

Олександр Винокуров прослужив у ЗСУ майже три десятки років і цього року планував йти на заслужений відпочинок. Однак усім планам завадила війна… 

16 вересня майор Олександр Винокуров загинув у Шевченківському районі на Харківщині при виконанні службового завдання, підірвавшись на міні. Поховали військовослужбовця 14-ї ОМБр у рідному місті дружини – Сумах, інформують на офіційній сторінці громади у фейсбуці.

«Він був надзвичайно доброю людиною, ніколи ні в чому не відмовляв і завжди дотримувався свого слова», – розповідає дружина полеглого бійця Яна. У 1999 році вона разом із чоловіком переїхала з Сум до Володимира, куди Олександра відправили служити після закінчення інституту артилерії.
Останні 8 років, відколи війна прийшла на українську землю, родина Винокурових жила від ротації до ротації Олександра. Через постійні розлуки з сім’єю – дружиною та двома донечками, мріяв про те, як піде на пенсію і зможе більше часу приділяти найріднішим. Планували з Яною повернутись на Сумщину та придбати там власний будинок.
Через повномасштабне вторгнення росії та запроваджений воєнний стан мріям Олександра Винокурова, на жаль, не судилось здійснитись – додому у Суми 44-річний заступник командира самохідного артилерійського дивізіону з озброєння бригадної артилерійської групи повернувся уже на щиті…

Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким полеглого Героя! Нехай пам’ять про його подвиг вічно житиме у наших серцях!

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024