Правова обізнаність, права та соціальна гарантії: про що говорили в клубі учасників АТО

26 Січня 2018, 18:18
2114

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості продовжуються засідання «Клубу учасників АТО». За сприяння соціальних партнерів та громадських організацій проводяться заходи, спрямовані на соціально-психологічну реабілітацію та професійну самореалізацію учасників антитерористичної операції.

З метою покращення правової обізнаності і сприяння реалізації прав та соціальних гарантій на черговий захід , що відбувся 25 січня , запросили представника місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Начальник відділу правової інформації та консультації Сергій Лесик наголосив на тому, що будь-які послуги , в тому числі консультації та надання адвоката в суді надаються установою безкоштовно і запросив звертатись для вирішення питань , що виникають у правовому полі. 

Під час зустрічі також обговорили питання соціальної та психологічної адаптації тих, хто повернувся до цивільного життя. Присутніх докладно поінформували про те, які кроки здійснює служба зайнятості в цьому напрямку та про конкретні здобутки та напрацювання.

Учасників забезпечили роздатковими матеріалами про те , що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати.
Це не перший захід для учасників АТО, у якому взяли участь спеціалісти центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Відвідування таких семінарів підвищує обізнаність з багатьох правових аспектів , тому в центрі зайнятості планують у майбутньому продовжувати такі спільні зустрічі.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024