Для володимирчан доступний муніципальний чат-бот СВОЇ

07 Жовтня 2022, 19:15
Для володимирчан доступний муніципальний чат-бот СВОЇ 925
Для володимирчан доступний муніципальний чат-бот СВОЇ

Віднедавна у Володимир-Волинській громаді запрацював муніципальний чат-бот СВОЇ — тож тепер взаємодія громадян та  Володимирської міської ради стане простішою та швидшою. 

Чат-бот є надійним помічником жителів громади, бо містить важливу інформацію про адміністративні послуги, місцеві заклади та служби. Завдяки чат-боту можна дізнатися адресу чи графік роботи ЦНАП, написати електронне звернення, оцінити роботу комунальних установ і підписати петицію до місцевої влади, пояснюють на сайті громади.

Як скористатись чат-ботом СВОЇ?
Користування чат-ботом досить легке: власники смартфонів можуть перейти за посиланням https://toolkit.in.ua/chatbot у Viber і Telegram та вибрати необхідний блок. Усього їх три : Послуги, Я+Влада і Моє місто. 

  • У блоці Послуги міститься інформація про ЦНАП, адміністративні послуги, у тому числі електронні.
  •  Блок «Я+Влада» дозволяє написати електронне звернення, відгук, проголосувати за петицію до місцевої влади.
  •  Блок «Моя громада» є довідником інформації про місцеві установи та служби, останні новини та події у Володимир-Волинській міській громаді. 

Запуск муніципального чат-бота СВОЇ реалізується Володимирською міською радою за підтримки Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві із Міністерством цифрової трансформації та фінансується урядом Швейцарії. 

Відеоінструкція по користуванню чат-батом  https://www.youtube.com/watch?v=heL_HjBj0ko

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024