Володимир-Волинську школу-інтернат обіцяють фінансувати з обласного бюджету

29 Січня 2018, 13:39
2978

Володимир-Волинську спеціалізовану школу-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» тимчасово фінансуватимуть з бюджету області.

Про це йшлося у понеділок, 29 січня, під час оперативної наради в ОДА, - повідомляє Волинь24.

За словами голови ОДА Володимира Гунчика, поки питання фінансування школи не вирішать на місцевому рівні, необхідні гроші тимчасово виділятимуть з обласного бюджету.

Нагадаємо, раніше йшлося про те, що міська рада Володимира Волинського готова взяти на себе фінансування, проте для цього потрібно внести зміни до статуту комунального закладу.

Окрім того, нещодавно директор школи-інтернату Валентин Вірковський зауважив, що наразі фінансування закладу практично відсутнє.

«З якого б кошика воно не відбувалося, воно має відбуватися», – сказав керівник освітньої установи. Він додав, що у дошкільному відділенні цього закладу навчаються діти не лише із Володимира-Волинського.

«У попередні роки відсоткового співвідношення щодо місцевих і немісцевих теж не було дотримано. Найбільше дітей із Володимира-Волинського прибуло тоді, коли у місті повноцінно розгорнулася 14-ОМБр. Хотіли б, щоб фінансування було таки з обласного бюджету», – сказав Вірковський.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024