Володимир: тепер містяни можуть оформляти субсидії онлайн

31 Січня 2018, 12:20
4757

Для жителів міста Володимир-Волинський запрацював онлайн сервіс для оформлення субсидії на житлово-комунальні послуги (далі – ЖКП), отримання інформації про субсидію на ЖКП та видачі довідки про отримання/неотримання усіх видів державних соціальних допомог.

Про це Район.Володимир-Волинський повідомив начальник міського управління соціального захисту населення Олександр Смикалюк.

Як пояснюють в управлінні, це є простий, швидкий та зручний спосіб отримання субсидії. Заявник може подати документи для призначення субсидії в електронній формі (в даному випадку відсутня необхідність візиту до управління соціального захисту населення та надання документів у паперовій формі).

Городян міста запрошують скористатись електронним сервісом, який розміщений на порталі державних послуг: https://www.igov.org.ua/ Вхід в е-сервіс та подача документів для оформлення субсидії, отримання інформації про субсидію на ЖКП та видачі довідки про отримання/неотримання усіх видів державних соціальних допомог проводиться за допомогою ідентифікації особи через BankID або за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП)».

За консультацією та довідковою інформацією звертатися до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради щоденно (без обідньої перерви), 8:00-17:15, п’ятниця 8:00-16:00  (каб. №7,8)

Адреса: м. Володимир-Волинський, вул. І. Франка, 8.
Телефон гарячої лінії: 2-26-45

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024