Княже місто: у ЦНАПі почали приймати документи на виготовлення біометричних паспортів

31 Січня 2018, 13:14
8664

Центр надання адміністративних послуг у Володимирі-Волинському вже надає адмінпослуги з оформлення і видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон та паспортів громадянина України у формі id-картки.

Сьогодні у ЦНАПі приймали перших відвідувачів.

Як пояснила директор Володимир-Волинський ЦНАП Алла Троць,  до сьогодні прийом документів громадян для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон здійснювався у тестовому режимі, проходили остаточні налаштування. А вже з 31 січня 2018 року ЦНАП офіційно приймає документи на виготовлення біометрії та паспортів громадянина України у формі id-картки.

З цієї нагоди у Центрі надання адміністративних послуг зібралося чимало гостей, серед яких міський голова Петро Саганюк, його перший заступник Ярослав Матвійчук, представники місцевих засобів масової інформації.

- Надіємось, що робота цього відділу ЦНАП дасть можливість у повній мірі задовольнити потреби городян, які хочуть оформити біометричні паспорти та id-картки, - зазначив очільник міста. - Бачите, тут все зроблено для того, аби людина швидко та в комфортних умовах могла здати усі необхідні документи, сфотографуватися. У відділ працюють молоді, але обізнані спеціалісти, які, думаю, справляться зі своїми обов'язками.

Більше, - у відеоінтерв'ю директора ЦНАП у місті Володимирі-Волинському Алли Троць.

Нагадаємо, захищений канал зв'язку, необхідний задля прийому документів для виготовлення біометрії, придбано за рахунок коштів Проекту ЄС, а робочу станцію - за рахунок коштів міського бюджету».

Нагадаємо, нині прийом на оформлення закордонних паспортів та ID-карток здійснює також Володимир-Волинський районний відділ міграційної служби.



1


1






 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024