У Володимирському ТМО розпочали будівництво приймального відділення

01 Грудня 2022, 13:00
У Володимирському ТМО розпочали будівництво приймального відділення 1044
У Володимирському ТМО розпочали будівництво приймального відділення

У Володимирі підрядна організація 30 листопада розпочала виконувати роботи з будівництва нового приймального відділення Територіального медичного об’єднання. 

Біля ТМО вже працює спецтехніка, яка займається підготовкою траншей для облаштування фундаменту приймального відділення. Міський голова Ігор Пальонка оглянув хід робіт разом із генеральною директоркою Тетяною Ващук, інформують у міськраді.

Загальна вартість об’єкта – близько 26 мільйонів гривень. У цю суму входить будівництво приймального відділення, навісу для автопарку невідкладної медичної допомоги та внутрішні ремонтні роботи.

Нагадаємо, що сучасне приймальне відділення – вимога не лише часу, а і необхідна умова створення на базі Володимирського ТМО кластерної лікарні. Через те, що медичний заклад свого часу не отримав статусу опорного, було втрачено можливість отримати кошти з держбюджету на будівництво приймального відділення. Відтак на сесії міської ради прийняли рішення збудувати його за кошти місцевого бюджету.

Окрім цього, у ТМО встановили ще один дизельний генератор потужністю 200 кіловатів та вартістю 1,5 мільйона гривень. Цей генератор стане резервним джерелом живлення на випадок проблем з електропостачанням та зможе забезпечити безперебійну роботу твердопаливної котельні лікарні, кисневої станції та іншого медичного обладнання.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024