Володимирчанам нагадують про належне утримання державної символіки

05 Лютого 2018, 15:37
1774

У Володимирі-Волинському триває роз'яснювальна робота серед населення, щодо утримання в належному стані державної символіки (прапорів).

Про це Район.Володимир-Волинський повідомив начальник відділення муніципальної варти Володимир-Волинської міської ради Андрій Книш.

Керівник муніципальної варти нагадує, що стаття 65 Конституції України говорить, що шанування державних символів визначається як основний обов'язок кожного громадянина України і стоїть в один ряд з такими цінностями, як захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності країни. Окрім того, ставлення народу до державного прапора показує зрілість держави та нації, а належне поводження з державними символами є запорукою авторитету країни у світі.

- Ми закликаємо жителів нашого міста, гостей, суб'єктів господарювання, підприємств, установ та організацій та усіх громадян України з шаною відноситись до символів державного суверенітету і звертати увагу на  утриманні в належному стані державної символіки на закріплених за собою територіях, - наголошує керівник міської муніципальної варти.

Нагадаємо, місцевий відділ муніципальної варти з літа минулого року очолив Андрій Книш.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024