У Володимирі комунальним підприємствам виділять кошти на генератори та пальне

08 Грудня 2022, 16:45
У Володимирі комунальним підприємствам виділять кошти на генератори та пальне 892
У Володимирі комунальним підприємствам виділять кошти на генератори та пальне

У Володимирі 8 грудня відбулося позачергове засідання міськвиконкому.

Основним питанням позачергового засідання виконавчого комітету Володимирської міської ради став розгляд проєкту рішення про виділення коштів з резервного фонду місцевого бюджету на генератори та пальне для їхньої роботи, інформують у міськраді.

Як зазначила начальник відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Наталія Куран, проєктом рішення пропонується виділити кошти з резервного фонду у сумі більше 779 тисяч гривень для придбання генераторів та дизельного пального для КП «Володимирський ЦПМД» та КП «Володимирська стоматполіклініка». 

Окрім цього, пропонується виділення коштів на придбання палива для генераторів комунальних підприємств «Володимиртепло», «Володимирводоканал» та «УЖК» у сумі 1, 7 млн гривень.

 Члени виконкому також погодили надання одноразових грошових допомог мешканцям громади, виплату допомоги на поховання, надання одноразової грошової допомоги жителям громади на лікування онкохворим та тяжкохворим особам до двадцяти трьох років включно. Серед питань, щодо яких прийняли позитивні рішення: про передачу функцій замовника з капітального ремонту (підсилення несучих конструкцій) житлового будинку № 4 на вулиці Ковельській у Володимирі та про розгляд звернень з житлових питань.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024