Володимир-Волинську школу-інтернат фінансуватимуть з міського бюджету

09 Лютого 2018, 11:42
4951

Фінансування Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» передадуть на бюджет княжого міста.

Таке рішення ухвалили депутати на черговій сесії Волинської обласної ради.

Отож, були внесені зміни до переліку бюджетних установ, які підпорядковані виконавчому апарату обласної ради. 

Відтепер навчальний заклад підпорядковується управлінню освіти, молоді та спорту виконкому Володимир-Волинської міської ради.

Окрім того, рішенням сесії, виконавчому комітету Володимир-Волинської міської ради рекомендовано включити Володимир-Волинську спеціалізовану школу-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки»  в мережу закладів освіти, що фінансуються з бюджету міста Володимира-Волинського.  

Директору  Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» Валентину Вірковському доручено  внести відповідні зміни до Статуту та подати на затвердження в обласну раду.

Нагадаємо, нещодавно йшлося про те, що Сенкевичівську школу-інтернат, що у Горохівському районі Волинської області, хочуть реорганізувати і приєднати до Володимир-Волинської спеціалізованої школи-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024