На Володимирщині побільшало кваліфікованих кравців

09 Лютого 2018, 12:08
2343

У Володимир-Волинському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті за направленням Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості проходили навчання за спеціальністю «Кравець» 9 безробітних. Навчання здійснювалось на замовлення роботодавців.

5 лютого 2018 року для них відбувся екзамен, який пройшов з демонстрацією власноручно пошитих моделей, що підтверджувалось екзаменаційною роботою. Усі слухачі курсів успішно завершили навчання, за рішенням кваліфікаційної комісії їм присвоїли кваліфікаційний розряд та вручили в урочистій обстановці свідоцтва.

Сфера використання праці кравця досить широка: від виконання окремої операції до самостійного виготовлення готового виробу. Отримавши відповідні навики та знання слухачі можуть реалізувати себе як професіонали.

Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості продовжує роботу по вирішенню питань працевлаштування безробітних, в тому числі і з використанням навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації шукачів роботи з метою підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50