У Володимирі привітали породіль, котрі першими народили немовлят у новому році

03 Січня 2023, 19:38
У Володимирі привітали породіль, котрі першими народили немовлят у новому році 856
У Володимирі привітали породіль, котрі першими народили немовлят у новому році
У Володимирі 3 січня привітали жінок, які першими у 2023 році стали матусями. 

З цією світлою та радісною подією породіль привітав міський голова Ігор Пальонка, який завітав до пологового відділення Володимирського територіального медичного об’єднання з квітами та подарунками, інформують на сайті громади.

Ігор Пальонка побажав новоспеченим матусям та їхнім малюкам міцного здоров’я, сил та щасливої долі. 
Народження діток у теперішній важкий час це дуже особлива подія, яка свідчить про те, що життя все-таки продовжується. Вірю, що цим діткам судилось жити щасливо у вільній та мирній Україні!, – зазначив очільник громади.
Зазначимо, що першим малюком, який з’явився на світ у Володимирі, став Дмитрик Білоруський. Для його матусі Наталії це вже четверті пологи, які були ускладнені тим, що усіх своїх дітей вона народжувала шляхом кесарського розтину. Проте завдяки фаховим медичним працівникам пологового відділення операція пройшло успішно і породілля нині добре почувається.
Дмитрик народився з вагою 3870 грамів та зростом 50 сантиметрів. Удома на нього з нетерпінням очікують дві старші сестрички та братик.
Цього ж дня, 2 січня уперше стала мамою Юлія Таборовець, яка народила свого первістка у Володимирі, хоч сама родом з Рівненщини. Хлопчика, який побачив світ о 17:44 з вагою 3350 та зростом 54 сантиметри, назвали Владик.

До слова, упродовж 2022 року у пологовому відділенні Володимирського ТМО народилось 346 діток, з яких одна двійня. Щонайменше чотирьом матусям довелось народжувати під час повітряної тривоги в пологовому залі, який обладнали в укритті.

Читайте також:  У Володимирі першим у новому році народився хлопчик

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024