У Володимирському ТМО триває реконструкція приймального відділення

04 Січня 2023, 14:17
Реконструкція приймального відділення 699
Реконструкція приймального відділення

У Володимирському територіальному медичному об’єднанні триває реконструкція приймального відділення. 

Третього січня міський голова Ігор Пальонка побував на будівельному майданчику та разом з генеральною директоркою ТМО Тетяною Ващук оглянув хід виконання робіт, йдеться на сторінці міської ради у фейсбуці.

Після повної реконструкції, робота приймального відділення лікарні, яка претендує на статус кластерної, повністю переформатується. Тут планують не просто приймати хворих, робити первинний огляд і направляти до інших відділень, а й надавати повний комплекс невідкладної медичної допомоги.
У приймальному відділенні будуть облаштовані кабінети різного профілю — ургентні кімнати огляду пацієнта, діагностичний блок, палати тимчасового перебування пацієнтів, експрес-операційні та експрес-лабораторії, ангіографічний блок. Один з пріоритетів – функціонування відділення будуть безбар’єрність, функціональність та комфорт для усіх пацієнтів, – повідомила гендиректорка ТМО.
Міський голова зазначив, що приємно вражений темпами роботи, яка розпочалась трохи більше як місяць тому. Станом на сьогодні уже зводяться стіни, а на будівництві працює близько 15 робітників.

Нагадаємо, що сучасне приймальне відділення – вимога не лише часу, а і необхідна умова створення на базі нашого ТМО кластерної лікарні. Через те, що медичний заклад свого часу не отримав статусу опорного, було втрачено можливість отримати кошти з держбюджету на будівництво приймального відділення. Відтак на сесії міської ради прийняли рішення збудувати його за кошти місцевого бюджету.

Читайте також: На Волині за тиждень – понад сім тисяч хворих на грип та ГРВІ

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024