З бюджету Володимирської громади виділили 88 мільйонів гривень на потреби військових

08 Січня 2023, 12:45
З бюджету Володимирської громади виділили 88 мільйонів гривень на потреби військових 682
З бюджету Володимирської громади виділили 88 мільйонів гривень на потреби військових

У Володимирі за 2022 рік з бюджету громади 88 мільйонів гривень вклали у військові формування, які постійно дислокуються у місті та області. 

Про це в інтерв'ю газеті «Слово Правди» повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. 

Кошти пішли на ремонт казарм та техніки, закупівлю специфічного обладнання, пошиття форми та багато інших напрямків, які командири визначили як пріоритетні.

Ми постійно цікавимося потребами військових формувань, які дислокуються у місті.  Стабільно співпрацюємо із командирами частин і реагуємо на їхні прохання. Вдалося добитися виділення 400 тисяч гривень з бюджету області на потреби 39-го ЗРП для закупівлі запчастин та обладнання. Комбриг 14-ї ОМБр Олександр Охріменко озвучив потребу у ремонті тягачів, які возять танки. На це вдалося залучити 1,6 мільйона гривень з обласного бюджету, – зазначив перший заступник міського голови.

Також є ряд військових, з якими представники місцевої влади комунікують багато років, з часу АТО/ООС, і як і тоді, так і тепер підтримують їх та їхніх побратимів, дослухаються до озвучених ними потреб і намагаються купувати й передавати те, що їм найбільш потрібне.

Підтримуємо і місцевих волонтерів, які звертаються за допомогою. От днями на прийомі були волонтери з Дігтева, які роблять окопні свічки. Ми долучилися до їхньої доброї справи, закупляємо парафін. Вдячний бізнесу, зокрема, Володимир-Волинській птахофабриці, яка волонтерам, котрі виготовляють консерви для військових, передає свою продукцію, – підсумував Ярослав Матвійчук.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024