У Володимирі максимально дбайливим методом прооперували жінку

18 Січня 2023, 11:50
У Володимирі максимально дбайливим методом прооперували жінку 435
У Володимирі максимально дбайливим методом прооперували жінку

У Володимирському територіальному медоб'єднанні максимально дбайливим методом лапароскопічно – прооперували жінку з позаматковою вагітністю, фіброматозним вузлом та кістою, і при цьому зберегли матку.

Консервативна операція, проведена нашими лікарями, особливо актуальна для жінок, котрі ще планують народжувати й хочуть зберегти репродуктивну функцію,мінформують на сторінці ТМО у фейсбуці.

Лапароскопічну консервативну міомектомію провели 34-річній пацієнтці, яка звернулася у медзаклад з різкими болями у зоні живота та сильною внутрішньочеревною кровотечею. 

Під час обстеження діагностовано: позаматкову вагітність, також виявлено кісту та фіброматозний вузол. Наші акушер-гінекологи прооперували жінку в негайному порядку і при цьому зберегли її репродуктивну функцію.

«Цей консервативний метод дозволяє видаляти вузли через кілька проколів передньої черевної стінки. Він позбавлений недоліків, властивих традиційній хірургії . Пацієнтка швидко одужала і може повертатись до звичного способу життя», йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні збільшилась кількість госпіталізацій через коронавірус

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024