«Таке враження, що всі хочуть виїхати в Європу» - мер Володимира про ажіотаж довкола біометричних паспортів

13 Лютого 2018, 11:04
1724

З кожним днем зростає кількість городян, бажаючих скористатися адмінпослугою з оформлення і видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон, яку надають у Центрі надання адміністративних послуг міста Володимира-Волинського.

Про це на щотижневій оперативній нараді повідомила директор Володимир-Волинський ЦНАП Алла Троць.

«Таке враження, що всі хочуть виїхати в Європу» - прокоментував ситуацію про ажіотаж довкола біометричних паспортів мер княжого міста Петро Саганюк.

Також стало відомо, що задля швидшого отримання біометричного паспорту, люди реєструються у кількох установах (ЦНАП, міграційна служба) та містах одразу. Проте, пришвидшити процедуру отримання мало кому вдається, адже по всій країні спостерігається затримка з видачею біометричних паспортів громадянам України. 

Державна міграційна служба констатує продовження затримок у видачі закордонних біометричних паспортів, аргументуючи тим, що просто не встигають друкувати паспорти. ДМСУ обіцяла, що у січні 2018 року запустять на поліграфкомбінаті «Україна» додаткової лінії персоналізації паспортів. Це дозволить протягом найближчих місяців поступово повернутися до планової видачі закордонних паспортів у строки до 7 або 20 робочих днів.

Нагадаємо, з кінця січня місяця цього року Центр надання адміністративних послуг у Володимирі-Волинському почав надавати адмінпослуги з оформлення і видачі паспортів громадянина України для виїзду за кордон та паспортів громадянина України у формі id-картки.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024