Молодіжна рада Володимира своє перше у цьому році засідання провела в укритті

26 Січня 2023, 10:05
Молодіжна рада Володимира своє перше у цьому році засідання провела в укритті 467
Молодіжна рада Володимира своє перше у цьому році засідання провела в укритті

У Володимирі 25 січня відбулось засідання молодіжної ради, що діє при виконавчому комітеті Володимирської міської ради. 

Через часті повітряні тривоги зустріч проходила в укритті Центру професійної освіти, інформують у міській раді.

Першою заслухали голову молодіжної ради Вероніку Бормову, яка прозвітувала щодо діяльності ради протягом 2022 року. Як повідомила очільниця ради, її члени організували проєкт з організації здорового освітнього середовища у школах громади, брали участь у таборуванні від АРР «Прибужжя» «Нові ідеї для нових громад», оновили склад молодіжної ради, долучались до заходів з нагоди відзначення Дня міста та Дня Незалежності.
У юних та активних молодих людей безліч ідей для реалізації розвитку громади. Під час засідання звучали ідеї створення оглядового майданчика у Володимирі, приміром, у вигляді фортеці, дитячого майданчика на території лікарні, скейт-парку, окультурення мосту в парку «Слов’янський», виставки картин місцевих художників. Обговорили створення молодіжного простору, де молодь змогла б проводити дозвілля. Для таких цілей розглядають виокремлення частини приміщення ЦКП (РБК).

Потому обговорили порядок стажування 5 молодих людей в органах місцевого самоврядування, а також делегування членів молодіжної ради до ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів для формування складу молодіжної ради.

Читайте також:  Українську мову школярі вивчатимуть, граючись

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024