У Володимирі безпритульних тварин можна записати на безплатну стерилізацію

26 Січня 2023, 10:50
У Володимирі безпритульних тварин можна записати на безплатну стерилізацію 585
У Володимирі безпритульних тварин можна записати на безплатну стерилізацію

Програма регулювання чисельності безпритульних тварин у Володимирі на 2022-2024 роки передбачає ряд заходів, направлених на зниження чисельності безпритульних тварин.

Регулювання чисельності безпритульних тварин здійснюється, зокрема, шляхом безплатної стерилізації, інформують у міській раді.

Регулювання чисельності безпритульних тварин у межах програми здійснюється методом біостерилізації з подальшими вакцинацією та ідентифікацією мікрочипами міжнародного стандарту ISO 11784/11785, кліпсуванням та поверненням тварини до ареалу попереднього перебування (місця вилову) для вільного проживання або прилаштуванням до нової сім’ї.
Стерилізація тварин проводиться на базі Володимирської міської державної лікарні ветеринарної медицини, що знаходиться на вулиці Кобзарській, 1. Отож, якщо у вашому дворі мешкають безпритульні тварини, якими ви опікуєтесь, можете звернутись до адміністратора муніципального реєстру за номером телефону 0932377362, аби залишити заявку про необхідність стерилізації.

У міськраді зауважують, що програмою регулювання чисельності безпритульних тварин, яка передбачає стерилізацію за кошти місцевого бюджету, можуть скористатись і власники домашніх тварин, які опинились у складних життєвих обставинах або ж належать до пільгових категорій.

Читайте також:  Тварини з окупації: як у Рівненському зоопарку живуть врятовані від війни єноти, мавпи та альпаки

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024