Легкоатлети з Володимира вибороли призові місця на чемпіонаті України

30 Січня 2023, 19:32
Легкоатлети з Володимира вибороли призові місця на чемпіонаті України 336
Легкоатлети з Володимира вибороли призові місця на чемпіонаті України

У столиці 28 та 29 січня проходив Командний чемпіонат України з багатоборства серед дорослих, молоді та юніорів. 

Спортсмени відділення легкої атлетики Володимирської ДЮСШ ім. Олексія Зінкевича вибороли призові місця, завдяки чому Волинська область у командному заліку посіла 2 місце, інформують на сторінці громади у фейсбуці.

Третє місце на чемпіонаті посів володимирчанин Євген Рижук, який займається легкоатлетичним багатоборством уже 4 роки (тренери Олена та Віталій Петруки). Спортсмен є призером Всеукраїнських та обласних змагань у багатоборстві та в окремих видах легкої атлетики.
Артем Щербина на командному чемпіонаті України з багатоборства серед дорослих, молоді та юніорів виборов друге місце. Хлопець почав займатися легкою атлетикою у 2012 році, ще навчаючись у першому класі в рідному місті Слобожанське. У віці 14 років вступив у Харківський фаховий коледж спорту і саме тоді почав займатися багатоборством. Після повномасштабного вторгнення продовжив займатися спортом уже у Володимирі під керівництвом тренерів Віталія і Олени Петруків. Артем є призером та переможцем всеукраїнських та обласних змагань як у багатоборстві, так і в окремих видах легкої атлетики.

Анна Лозовицька на командному Чемпіонаті України зайняла 1 місце з багатоборства, де встановила особистий рекорд. Дівчина займається спортом уже 6 років, 4 з яких – стрибками у висоту (тренер Михайло Захарченко), 2 роки – багатоборством (тренери Олена та Віталій Петруки). Дівчина є багаторазовою переможницею обласних змагань. У всеукраїнських змаганнях, що проходили в Одесі, Анна виборола 1 місце з п’ятиборства, на змаганнях Чемпіонату України у місті Суми посіла 3 місце.

Читайте також: Майстер спорту з Володимира готується до міжнародних боксерських турнірів

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024