Володимирські художниці долучились до експозиції «100 картин дітей незламної України»

02 Лютого 2023, 11:15
Володимирські художниці долучились до експозиції «100 картин дітей незламної України» 360
Володимирські художниці долучились до експозиції «100 картин дітей незламної України»

Чотири учениці Володимирської дитячої художньої школи ім. Миколи Рокицького стали учасницями програми створення експозиції виставки «100 картин дітей незламної України».

У програмі беруть участь Вікторія Лахманець, Мар’яна Нечай, Інна Матвейчук та Дарія Оніщук під керівництвом своїх викладачів Тетяни Омельченко, Інни Гарголь, Катерини Юрчук, Ірини Надюковоїповідомляють на сторінці художньої школи у фейсбуці.

Це чергова Міжнародна мистецька програма за участі 100 талановитих дітей з усіх регіонів України, оголошена Міжнародною освітньо-культурною Асоціацією у партнерстві з Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development. 

Виставка картин учасників програми у лютому помандрує до Лондона, а далі заплановано ще 3 країни. Вона розповідатиме про Україну і доповнить своїми барвами, позитивною енергією і силою духу незламності молодих митців велику благодійну Програму «KIDS and ART for UKRAINE», спрямовану на сприяння продовженню мистецької освіти дітей і молоді України у час війни та їх психологічній реабілітації засобами мистецтва.

У виставці будуть представлені роботи учнів із 25 дитячих художніх шкіл, мистецьких закладів і художніх студій України.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024