Володимирські художниці долучились до експозиції «100 картин дітей незламної України»

Володимирські художниці долучились до експозиції «100 картин дітей незламної України»

02 Лютого 2023, 11:15

Чотири учениці Володимирської дитячої художньої школи ім. Миколи Рокицького стали учасницями програми створення експозиції виставки «100 картин дітей незламної України».

У програмі беруть участь Вікторія Лахманець, Мар’яна Нечай, Інна Матвейчук та Дарія Оніщук під керівництвом своїх викладачів Тетяни Омельченко, Інни Гарголь, Катерини Юрчук, Ірини Надюковоїповідомляють на сторінці художньої школи у фейсбуці.

Це чергова Міжнародна мистецька програма за участі 100 талановитих дітей з усіх регіонів України, оголошена Міжнародною освітньо-культурною Асоціацією у партнерстві з Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development. 

Виставка картин учасників програми у лютому помандрує до Лондона, а далі заплановано ще 3 країни. Вона розповідатиме про Україну і доповнить своїми барвами, позитивною енергією і силою духу незламності молодих митців велику благодійну Програму «KIDS and ART for UKRAINE», спрямовану на сприяння продовженню мистецької освіти дітей і молоді України у час війни та їх психологічній реабілітації засобами мистецтва.

У виставці будуть представлені роботи учнів із 25 дитячих художніх шкіл, мистецьких закладів і художніх студій України.