Володимир: Інні Княжиній передали кошти, зібрані під час благодійної акції

16 Лютого 2018, 14:26
2701

У День Святого Валентина у княжому місті відбулася благодійна акція «Від серця до #Серця». 

Нагадаємо, 14 лютого на площі нашого міста в День Святого Валентина перехожим було запропоновано обміняти валентинку на благодійну пожертву для лікування Інни Княжиної. Ця молода жінка з Володимира-Волинського, вже декілька місяців веде боротьбу за власне життя, яке лікарі оцінили в декілька тисяч євро.

Нагадаємо, задум провести акцію належить місцевим журналістам, найперші хто їх підтримали - студенти та викладачі педколеджу ім.А.Ю.Кримського Ольга Подворнюк-Уліта, Тетяна Токарєва, Наталія та Ігор Поліщуки, Оксана Гусєва, Ольга Гудим, Оксана Білик та дівчата з NGO «Creative Studio».

Студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського разом із своїми кураторами та викладачами виготовили біля двох сотень валентинок, які й роздали 14 лютого в ході благодійної акції.

Волонтери в день акції також навідались у державні установи та організації, де всі валентинки знайшли своїх власників з добрим серцем.

Акція відбулася за активної допомоги студентів-волонтерів 3-Р курсу педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського: Бондаренко Артема, Горюнова Данила, Менкунець Олени, Когут Христини, Ослюк Наталії, Канюки Анни, Дудік Світлани, Стасюк Марини, Паранюшкіної Анастасії, Литвинюк Ірини, Савчук Катерини, Тимощук Анастасії, Самодурової Аліни, Пилипчука Іллі, Корольової Анни.

15-го лютого, відбувся підрахунок зібраних коштів. В педагогічному коледжі зібралися всі хто долучився до акції – студенти, викладачі і журналісти.

Слід зауважити, що у педагогічному коледжі також провели благодійний збір коштів. До того ж в закладі функціонувала тематична фотозона, облаштована вихованцями закладу, яка теж «допомагала» у зборі коштів в рамкаї акції «Від серця до #Серця». 

За підрахунками, на площі міста вдалося зібрати 6 692 гривні та 20 доларів. В педагогічному коледжі – 3 948 гривень.

Передаючи кошти, організатори та волонтери побажали Інні міцного здоров'я та якнайшвидшої перемоги у боротьбі з недугою. А ще пообіцяли і далі підтримувати свою підопічну.

Нагадаємо, що Інні Княжиній діагностували аневризму аорти нисхідного відділу. Вилікувати жінку можна провівши стентування ушкодженної ділянки судини. Сам стент коштує 8 тисяч євро, а сама операція - ще 4 тисячі євро.

Для тих, хто хоче долучитися і допомогти Інні Княжиній подаємо реквізити:
Карта Приват – 4149439107155743 Княжина Інна Петрівна.
Карта Приват – валютна: 5168757313803332 Княжин Анатолій Олександрович.
Контактні номери телефону : +380634322382, +380735061660.












 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024