Скульптури, пляж, майданчик та інші атракції: як планують осучаснити Зарічанський парк

16 Лютого 2018, 16:35
Фото ілюстративне 1890
Фото ілюстративне

Зарічанський парк, що поблизу міста Володимир-Волинський, планують облаштувати до сучасних рекреаційних стандартів.

Йдеться про нові доріжки, скульптури, громадський пляж, дитячий майданчик та інші атракційні елементи, - повідомляє прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

Такі ініціативи команда депутата планує втілити спільно із місцевою владою, громадськими активістами та експертами-урбаністами. 

Нагадаємо: цьогоріч Волинська облрада передбачила на рекреацію парку 395 тисяч гривень для благоустрою та облаштування дитячого майданчика.

Планується, що на цій території встановлять зручні лавки, креативні канатні дороги для дітей, щоб вони там активно і з задоволенням проводили час. А ще – очистять русло річки Луга в межах парку, аби водойма створювала мальовничий краєвид для відпочиваючих на місцевості. У проекті рекреаційних заходів також – облаштування пляжу, ремонт під’їзної дороги та входів у парк, встановлення інформаційних стендів та Wi-Fi-роутерів.

За словами депутата, розробляти та втілювати комплексну 5-ти річну стратегію оновлення парку будуть із залученням кращих спеціалістів з урбаністики та ландшафтного дизайну. Остаточну концепцію мають затвердити вже згодом.

1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024