За кошти благодійників оновили учительську ліцею Володимирської громади

15 Березня 2023, 13:30
Ліцей села Суходоли 564
Ліцей села Суходоли

Суходільський ліцей Володимирської громади – один з тих навчальних закладів, який використовує усі можливості, аби поліпшити умови перебування у його стінах, як для учнів, так і працівників. Зокрема із залученням міжнародних донорів через написання проєктів.

Так, завдяки отриманим грантовим коштам від ЮНІСЕФ та міжнародного благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я» у ліцеї села Суходоли нещодавно облаштували сучасну учительську та придбали мультимедійне обладнання і світильники для укриття закладу освіти та інших навчальних кабінетів, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці очільник Володимирської громади Ігор Пальонка.
«Побував у ліцеї, а також закладі дошкільної освіти села Суходоли, аби оглянути роботи, які були виконані у цих установах освіти, а також поспілкувався з їхніми керівниками щодо найближчих планів. А їх цьогоріч чимало – це і капітальний ремонт даху ліцею, і утеплення фасаду дитячого садочка, а також облаштування доріжки, що веде до укриття.

Сподіваюся, що усі заплановані роботи вдасться реалізувати і учні та вихованці сільських закладів освіти навчатимуться іще в кращих умовах», йдеться у повідомленні.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024