Володимир-Волинський: На полігоні тривають військові навчання

25 Лютого 2018, 15:50
2219

На полігоні у Володимирі-Волинському тривають військові навчання 14 ОМБр.

Попри зимовий холод, на Володимир-Волинському військовому полігоні не буває тихо – цілодобово лунають звуки пострілів та вибухів різної потужності, в залежності від виду занять та озброєння, з яким вправляються військовослужбовці нашої 14 окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід», - про це пише прес-служба бригади.

«Днями на полігоні було особливо «гучно»: особовий склад танкового батальйону 14 ОМБР відпрацьовував вправи навчальних стрільб із озброєння танків з вкладного ствола, а перед цим - приведення зброї до нормального бою.

Крім того, наші танкісти вдосконалюють навики водіння потужних бронемашин на місцевості, відточуючи маневреність та вміння долати перешкоди. Бо хоча багатотонні та водночас надзвичайно спритні броньовані монстри давно відведені від лінії розмежування на Східному фронті, наші танкісти готові будь-якої миті, згідно наказу, стати до бою і дати ворогові ту відсіч, від якої він захлинеться власною підлістю, нахабністю й ненавистю. Для цього наші танкісти відточують власні навички, вміння, продовжують збагачувати чималий власний бойовий досвід!», - йдеться у повідомленні.











 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024