Блузка майстрині з Володимира – на відомій українській моделі

04 Квітня 2023, 10:05
Юлія Слюсарук 2460
Юлія Слюсарук

Талановита володимирська майстриня Юлія Слюсарук зв'язала блузку для відомої української моделі Христини Пономар.

На тендітних плечах моделі, яку у світі моди називають «Крісті», був одяг від найвідоміших модельєрів та відомих брендів. А тепер буде ще і блузка виробництва талановитої майстрині з Володимира, розповідає журналістка Район.Володимир.

«Моя блузка на відомій українській моделі Христині Пономар! Я в'яжу для відомих людей. З її дозволу публікую ці фото) Я це таки заслужила! Я молодець і у мене «золоті руки»!

Тільки не подумайте, що Христина знайшла мене, подивилась фото і сказала «Вау! Я таке хочу!»

Історія така. Я сама написала їй. Слідкую за цією дівчиною в соцмережах і частенько бачу її у в'язаному одязі. Тому подумала, що, можливо, її б зацікавило щось і з мого «арсеналу». Наважилась, написала. Вона переглянула мою сторінку інстаграм @justina_pava_crochet. Їй сподобалась блузка Jane. Надіслала свої мірки. Я зв'язала, відправила. До блузочки поклала ще в подарунок рукавички.

Не сподіваюсь на щось велике від цієї події, але все ж, думка що на тендітних плечах, на яких був одяг від найвідоміших модельєрів та відомих брендів, буде і блузка мого виробництва, дуже тішить та надихає робити більше», – розповіла Юлія у своєму дописі в соцмережах.

Христини Пономар подаруночок уже отримала, встигла провести «розпаковку» для своїх підписників і подякувати за чудовий виріб Юлії Слюсарук – в'язану блузку та милий «комплімент» у вигляді рукавичок.

Володимирчанку Юлію Слюсарук знають далеко за межами Волині і навіть України. Свої роботи Юлія створює під брендом JustinaPava, який у неї склався з імен двох доньок – Юстини та Павлини

Як розповіла майстриня в одному зі своїх інтерв'ю, поштовхом до рукоділля стало народження дитини. У декретній відпустці Юлія  зв’язала старшій донці ексклюзивну шапочку. Пізніше була кофтинка, інший одяг і навіть чохли для автомобільних крісел. З допомогою інтернету Юля опанувала свою улюблену техніку в’язання гачком – ірландське мереживо. Відтоді мереживні роботи  майстрині знаходили все більше поціновувачів та красувалися на не одній персональній виставці. Нині Юлія не лише в’яже на замовлення, а й проводить онлайн-уроки для усіх, хто бажає опанувати тонкощі в’язання гачком. 

Хто ж така Христина Пономар

У модельному бізнесі Крісті вже кілька років, але всі заговорили про неї лише відтоді, коли вона відкрила показ Prada. Виходити першою на подіум показу такого престижного бренду – однаково що виграти «Оскар».

До тріумфальної появи на показі Prada у 2021 році, Крісті обмандрувала пів світу. Вона працювала з багатьма брендами, але прориву в кар'єрі не було. Якось в агентстві її вмовили зробити коротку стрижку. І це буквально змінило життя українки. Тепер роботу киянці пропонують у найкращих будинках моди, вона виходить на один подіум із супермоделями.

Сподіваємось, що вироби володимирської майстрині сподобаються Христині і ця блузка буде не єдиною в гардеробі відомої української моделі.

Читайте також: Володимир-Волинський: відбулася виставка відомої мисткині Євгенії Ромащук

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39