У Володимирі незабаром запрацює гемодіалізний кабінет

01 Березня 2018, 21:15
1715

Депутати міськради вирішували надати пільги на оренду приміщення для облаштування кабінету під гемодіалізні машини. ​

Під час сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради, 1 березня, вирішували питання надання пільги на оренду приміщення для облаштування кабінету під гемодіалізні машини. Хоча й рішення прийняли, однак частина депутатів відмовилися підтримати таке рішення. Фракція «Самопоміч» висловила свою не згоду і поставила ряд умов, - пише БУГ.

Нагадаємо, що гемодіалізні машини, («штучна нирка») були привезені у Володимир-Волинське ТМО зовсім недавно. За процедурою, вони надійшли як гуманітарна допомога і були передані благодійному фондові «Матері Божої неустанної помочі». Однак, фактично їх після розмитнення відразу привезли у медичний заклад за занесли в приміщення, де люди мають проходити процедури.

Додамо, що у Володимирі-Волинському 14 людей гостро потребують такої апаратури і поки її не було у місті, то були змушені їздити до Нововолинська.

Голова фракції «Самопомочі» Віра Сєргєєва висловила думку колег та повідомила. що не будуть підтримувати таке рішення допоки гемодіалізні машини не передадуть на баланс міста. Лише коли вони будуть на балансі, тоді можна говорити про пільгове надання оренди.


Голова фонду, Микола Гінайло повідомив, що машини вже знаходяться на балансі медичного закладу. Додав, що депутатам варто оцінити подарунок від німців, адже собівартість апаратури близько 6 мільйонів гривень.

Хоча й фракція «Самопоміч» не підтримала проект рішення, однак достатню кількість голосів воно отримало. Тож невдовзі у ТМО запрацює повноцінний гемодіалізний кабінет.

 

Коментарі
02 Березня 2018, 02:02
Якісь м.....ть дибільні ті корови самопомочі
02 Березня 2018, 02:02
Самодроти всрані
05 Березня 2018, 17:52
прошу що би знали про щось конкретно то запитайте в причентих до цього. не кабінет буде фонд робити а тимчасова зона митного контролю\склад зберігання майно 2500кг\ і це все передано ТМО 01.02.18.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024