Весною й не пахне: що чекає володимирчан у суботу, 3 березня

03 Березня 2018, 07:00
4648

У суботу, 3 березня, у Володимирі та районі очікується вночі -18, вдень -9°C. 

Опадів не прогнозують. Проте попереджають про замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні та посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Синоптик Наталія Діденко, пише про погоду в Україні на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook: «Вихідні на носі, циклон на порозі. Черговий середземноморський капосний циклон, у суботу, знову суттєво ускладнить погоду в Україні. Знову - снігопади, хуртовини, сильний вітер. 

Ситуація погіршується ще й тим, що завтра з півдня, з південного сходу попре тепле повітря. Це, звичайно, приємно було б якби не циклон. Бо потепління перетворюватиме сніг у мокрий сніг - відповідно, сніг важчатиме, налипатиме на деревах, дахах, машинах і ставатиме небезпечним. 

У південній частині навіть литимуть дощі. У поєднанні із сильним вітром, штормами у приморських зонах - також вкрай складна ситуація буде. 

У неділю - на щастя, циклони швидко рухаються - ситуація вирівняється, опади та явища послабшають і припиняться. Але повернуться морози і ще задуватиме пристойний вітер. 

Від цих синоптичних американських гірок в мене вже голова обертом. Бо практично щодня не просто інша ситуація, а й в межах одного регіону чи навіть області відбуваються різні метеопригоди...».

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024