У Володимирі рятувальники розповідали містянам про причини пожеж

03 Березня 2018, 18:25
1505

Волинські рятувальники за допомогою друкованої продукції намагалися достукатися до свідомості мешканців міст Володимира-Волинського та Горохова.

Під час відпрацювання рятувальники розповіли громадянам про основні причини пожеж та їх наслідки, нагадали правила безпечної поведінки у побуті.

Спілкуючись із господарями приватних домоволодінь, фахівці Служби порятунку навели приклади останніх трагічних пожеж та звернулися з проханням зігріватися безпечно. Нагадаємо, нещодавно володимирські вогнеборці врятували під час пожежі двох людей.

Застереження працівників ДСНС стосувалися вчасної перевірки справності пічного опалення та електроприладів, а також постійного догляду за ними, адже саме такі профілактичні дії допоможуть уберегти оселі від пожеж.

Йшлося про печі, димарі, які слід своєчасно очищати від сажі, а у разі появи тріщин, негайно їх замуровувати, а також не допускати їх надмірного перегріву. Наголосили, що опалювальні прилади не варто розташовувати поблизу дивану, меблів або інших спалимих речей.




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024