На Володимирщині організували свято для літніх та самотніх

12 Березня 2018, 11:02
1744

З нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру відбулися святкові заходи у стаціонарному відділенні для постійного проживання села Льотниче територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації.

Про це повідомляє завідувач відділення соціальної допомоги вдома Людмила Широчук.

Родинну атмосферу на святі, створювали ведучі-організатори: соціальний працівник Інна Залевська та культорганізатор Людмила Гендис, а також студенти Університету ІІІ віку й мешканці територіального центру. 

Аби урізноманітнити концертну програму, за участю Людмили Гендис, Інни Залевської, Альони Пальонки, Олександра Архіпова та Олександра Кашевського - працівників терцентру, Ольги Мельничук - директора БК с.Льотниче, було зіграно сценки «У сімейному колі», «Ідеальна жінка» та «Жіночі мрії». А також у їх виконанні звучали пісні «Ой під вишнею під черешнею», «Підманула, підвела».

Звучали під час свята жінкам пісенні побажання й від вихованців гуртка вокального співу районного Будинку школяра під керівництвом Людмили Гендис.
Директор терцентру Любов Столярчук подякувала усім присутнім за активну участь у культурно-масовому заході та привітала присутніх жінок зі святом. Побажала міцного здоров’я, поваги від людей та всіляких гараздів.




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024