Роботи учнів Володимирської дитячої художньої школи представлені у Лондоні

29 Травня 2023, 18:30
Виставка картин у Лондоні ФОТО 266
Виставка картин у Лондоні

Учні та викладачі Володимирської дитячої художньої школи імені Миколи Рокицького стали учасниками Міжнародної мистецької програми «KIDS and ART for UKRAINE». Восьмеро учнів школи та семеро викладачів протягом весни працювали над створенням нової колекції для благодійної виставки «100 картин дітей незламної України», яка нині експонується у Лондоні. 

Загалом у виставці представлені роботи учнів із 25 дитячих художніх шкіл, мистецьких закладів і художніх студій України. Дані полотна також можна придбати з аукціону. Про це пишуть на сторінці міськради.

Кошти від програми «KIDS and ART for UKRAINE» будуть спрямовані на підтримку мистецької освіти дітей і молоді України у час війни та їх психологічній реабілітації засобами мистецтва.

Головна мета проєкту – надати підтримку мистецьким школам в Україні. Відбувається за підтримки Європейського банку реконструкцій та розвитку.

Довілково: благодійний проєкт «100 картин дітей незламної України» реалізується Міжнародною освітньо-культурною асоціацією у співпраці з Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39