Міський Голова Володимира зустрівся із британським волонтером Бобом Френдтом

02 Червня 2023, 16:35
Зустріч із британським волонтером Робертом Бернардом Френдтом ФОТО 556
Зустріч із британським волонтером Робертом Бернардом Френдтом

У міській раді відбулась зустріч міського голови Ігоря Пальонки з британським волонтером Робертом Бернардом Френдтом (Bob Frendt). Чоловік став своєрідним містком між Володимиром і англійським містом Нерсборо, що у Північному Йоркширі.

Завдяки Бобу, попередньо склались домовленості про налагодження подальшого партнерства між нашими містами. Наразі мер Нерсборо змінився, та комітет, який відповідає за співпрацю між містами, працює у сталому складі, тож перспективи співпраці лишаються незмінними.

У подарунок Боб привіз картину із виглядом міста Нерсборо, на якій зображено знаменитий віадук через річку Нідд. Ігор Пальонка у відповідь подарував Бобу та його нареченій сувеніри, які нагадуватимуть їм про Володимир. Подякував за постійну допомогу для закладів нашого міста.

Разом із волонтерами громадської організації «Об’єднання «Активіст» Костянтином Зінкевичем, Олегом Венгером, Олексієм Панасюком Боб Френдт розповів про допомогу, з якою він нині завітав до України.

Переважна кількість привезеної допомоги цього разу пішла на потреби володимирського ТМО: це надувні матраци, одноразові шприци та інші медичні засоби. У ліцей імені Олександра Цинкаловського волонтер привіз фасадну фарбу, монітори і потужні комп’ютери на два класи. Для вихованців ліцею – спортивну форму відомого іспанського бренду Joma з логотипом самого навчального закладу. Також із ним прибули ящик біноклів для військових, 25 ящиків протеїнової їжі та тисяча пакувань чаю для наших захисників.

«Незважаючи на те, що стан британської економіки тепер теж погіршився і стало важче збирати кошти на допомогу для України, але ми намагаємось робити все, аби підтримати вас. Хочемо, щоб люди в Україні знали, що ми  думками разом з вами», – розповів волонтер.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024