У Володимир-Волинській громаді запрацювали пришкільні табори

05 Червня 2023, 14:49
Літні табори для дітей ФОТО 367
Літні табори для дітей

У Володимир-Волинській міській громаді на базі семи закладів загальної середньої освіти 2 червня запрацювали дитячі табори відпочинку з денним перебуванням.

Усі табори відпочинку мають укриття, де створені безпечні умови перебування дітей та працівників. Організованим відпочинком буде охоплено 1041 дитина громади. Фото опублікували на сторінці міськради.

Табори запрацювали:  дитячий табір відпочинку з денним перебуванням «Барвінок» на базі ліцею № 1 (125 дітей), дитячий табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко»на базі ліцею №5 імені Анатолія Кореневського (140 дітей), дитячий табір відпочинку з денним перебуванням «Волошка» на базі ліцею села Суходоли (60 дітей), дитячий табір відпочинку з денним перебуванням «Романтик» на базі комунального закладу «Гімназія села Ласків Володимирської міської ради» (30 дітей).

Табори працюють з метою здійснення заходів у період дії воєнного стану, спрямованих на зміцнення здоров’я дітей шляхом організації відпочинку.

Під час табірної зміни будуть проводитися різноманітні форми виховної, навчальної та пізнавальної діяльності із врахуванням вікових особливостей дітей, їхнього творчого, інтелектуального і фізичного потенціалу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024