Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зустрівся із міністром екології та природних ресурсів

23 Березня 2018, 17:22
2020

23 березня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук мав зустріч із міністром екології та природних ресурсів України Остапом Семераком.

Під час зустрічі із міністром, яка пройшла за підтримки та участі народного депутата Ігоря Гузя, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук порушив перед посадовцями міністерства два важливих для життєдіяльності міста питання, - повідомляють у мерії. 

Перше стосувалось будівництва ІІІ черги полігону твердих побутових відходів для міста і району, загальна кошторисна вартість якого становить 12 мільйонів 182,9 тис. грн. Кошти на співфінансування в сумі 1 мільйон 218,288 тис.грн. передбачені рішенням сесії міської ради №24/13 від 1 березня цього року.

У системі електронних закупівель «Prozorro» два тижні тому оголошено тендер по цьому об’єкту, аукціон стартуватиме – 18 травня. З державного бюджету на ці потреби  планується залучити – 10 мільйонів 964,5848 тис.грн.  

Другою темою стало обговорення можливості придбання спеціальної техніки (сміттєвоза) для збору, транспортування та складування побутових, сільськогосподарських і промислових відходів виробництва, загальна вартість якого 1,7 мільйона гривень.

Знову ж таки, виділення десятої частини коштів передбачено Комплексною програмою охорони навколишнього природного середовища, зелених насаджень, їх збереження і поновлення у місті Володимирі-Волинському на 2018 – 2020 роки. З держбюджету просять допомогу у розмірі  1530 тис.грн.

Попередньо підготовлені міськвиконкомом пакети необхідних документів та детальних розрахунків було передано міністру. З обох вказаних питань вдалось заручитись розумінням та запевненням у сприянні з боку міністерства екології та природних ресурсів України.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024