Сподіваюсь, буде співпраця, а не політична боротьба: мер Володимира про нового голову ОДА

27 Березня 2018, 16:04
1219

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк поділився враженнями від знайомства з новим головою Волинської ОДА.

Це відбулося 27 березня в ході брифінгу для місцевих ЗМІ, - повідомляє прес-служба мерії.

- Олександра Савченка активу області представив Президент України Петро Порошенко. З розмови видно, що це людина досвідчена, яка пройшла  різні щаблі влади. Думаю, він знав, куди йде, розуміє потенціал області. Сподіваюсь, буде співпраця, а не політична боротьба, бо боротьба завжди  відчувається на економіці краю, зазначив очільник міста.

​На брифінгу також йшлося про те, що у місті відбудуться антитерористичні навчання, про продаж з аукціону приміщення, де розміщувалось донедавна фінуправління, про добудову 44-квартирного будинку для військових.

- Виявилось, що нам це питання болить більше, ніж будь-кому, - прокоментував ситуацію мер міста. -Тому й намагаємося достукатись до всіх високопосадовців. Коли просили нашої допомоги, ми завжди йшли назустріч, гроші виділяли. Там замовник і підрядник в одному підпорядкуванні, а між собою владнати не можуть питання власності землі. Процес може затягнутись на півроку. У цей час не дадуть технічних умов на підключення КНС і електрики. А здати приміщення ж могли ще торік, якби постарались…

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024