Володимир: у міськрайонному центрі зайнятості говорили про легальну зайнятість населення

16 Квітня 2018, 19:20
943

У минулу п'ятницю у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості для безробітних громадян було проведено семінар на тему: «Легальна зайнятість».

Для участі у даному заході також було запрошено начальника відділу праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Тетяну Ільницьку, - повідомляють у центрі зайнятості.

Під час проведення семінару провідний юрисконсульт міськрайонного центру зайнятості Оксана Закревська ознайомила присутніх із нормами законодавства щодо порядку укладення трудового договору. Також було роз’яснено про основні відмінності між роботою за трудовим договором та цивільно-правовою угодою.

Начальником відділу праці та соціально-трудових відносин управління соціального захисту населення Тетяною Ільницькою велику увагу було приділено перевагам офіційного працевлаштування, а також роз’яснено ризики та негативні наслідки нелегальних трудових відносин. Крім того, проінформовано про розміри штрафних санкцій, які накладаються за порушення норм трудового законодавства.

При цьому було наголошено, що повноваженнями щодо проведення перевірок та накладення відповідних штрафних санкцій наділені посадові особи управлінь Держпраці та органів місцевого самоврядування. 

Семінар проходив у формі жвавого діалогу, громадяни отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024