Володимир: центр зайнятості впроваджує сучасні форми роботи з шукачами роботи

18 Квітня 2018, 20:38
1129

При наймі працівників роботодавець може використовувати абсолютно різні форми співбесіди, вони залежать і від реалій сьогодення, і від завдань, які ставить перед собою роботодавець.

Про це розповіли у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості.

Однією з сучасних форм співбесіди, що впроваджується службою зайнятості, стало скайп-інтерв’ю роботодавців з шукачами роботи. Цей метод підбору персоналу останнім часом набуває обертів серед роботодавців, тому що є зручним для обох сторін -учасників: роботодавець має можливість побачити людину наживо, а кандидат - значно спростити і пришвидшити час пошуку роботи, а ще це значна економія часу для роботодавця та економія коштів для безробітних осіб, якщо підприємство розташоване далеко від центру зайнятості.

16 квітня у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості організована співбесіда пошукачів роботи з адміністрацією ТзОВ «Руслан-Агро» за допомогою додатку Viber.

Підприємство звернулось до центру зайнятості з інформацією про попит на робочу силу за посадою «охоронник» для осіб з інвалідністю. Товариство займається вирощуванням зернових культур на розташоване на території Зимнівської об’єднаної територіальної громади. 

У співбесіді взяли участь 4 особи з інвалідністю. Можливість ознайомитись більш детально з характеристикою вакансії, графіком роботи, заробітною платою, можливістю доїзду, при цьому залишаючись у приміщенні центру зайнятості, дуже зацікавило пошукачів роботи. Та й роботодавець не витратив багато часу, адже посівні роботи на полях у самому розпалі. Учасники співбесіди обмінялись контактами та домовились про зустріч безпосередньо на підприємстві.

Володимир-Волинський центр зайнятості запрошує роботодавців та пошукачів роботи скористатись прогресивними формами надання соціальних послуг службою зайнятості з використанням інтернет-технологій.



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024