На відкритті «Grand Central» у луцькому «Промені» можна буде поїсти з оголеної гейші

28 Квітня 2018, 18:33
1023

Улюблена їжа – під одним дахом!

Це фуд-термінал «Grand Central» – фудмаркети та ресторани різної кухні під одним дахом. Фуд-термінал площею 1400 м2, знаходиться у самому серці міста на 4 поверсі Розважального центру «Промінь». Ідея закладу в універсальності інтер’єру та різноманітності кухні – для сімейних сніданків на вихідних чи обіду з колегами, посиденьок з друзями чи романтичних побачень.

Тільки у Гранд Централ – найбільшому фудкорті міста, який популяризує кулінарну культуру світу, Ви щодня зможете відвідати частинку Lutsk Food Fest. Адже окрім наших постійних резидентів, ми маємо територію, на якій періодично будемо змінювати представників ресторанів, кафе, кондитерських, піцерій країни і не тільки. Все що ви куштували на Lutsk Food Fest протягом двох днів, буде представлено у нас впродовж року.

 

 

Вже скоро, 4 травня о 20:00 відбудеться вечірка на честь оновлення фуд-корту.

Розважати публіку шаленою енергетикою будуть хедлайнери свята: Led Theatre – театр магії світла, Vogue Diva Alina Lagovskaya, які танцюватимуть на крутій барній стійці від «Geoge’s Club». Задаватиме ритму Dj Djane Yanika, а експресивний ведучий Юрій Корнелюк розіграє смачні подарунки від таких закладів як «Grill Pub», «Ring Cafe», «Хінкальня», «СушіЯмі» та «Pizza express». Також, «СушіЯмі» влаштують найекзотичнішу страву – ниотамори! Це пікантний ритуал подачі суші на тілі гейши.

На вас чекає крута атмосфера, гарна компанія, і це все на романтичній терасі, з чудовим видом на вечірнє місто.

 


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024