Центр зайнятості та Зарічанська ОТГ підписали договір на організацію громадських робіт

04 Травня 2018, 18:24
1279

Днями відбулась зустріч директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталії Уколової з головою Зарічанської ОТГ Ігорем Пальонкою.

Під час зустрічі директор центру зайнятості акцентувала увагу на тому, що в умовах дефіциту якісних вакансій та гострої конкуренції на ринку праці одним із дієвих напрямів активної політики зайнятості населення, особливо селян, є організація громадських робіт, завдяки яким можна пом’якшити або попередити наслідки безробіття, залучити тих громадян, які втратили роботу, до активного життя та отримання додаткового заробітку під час перебування на обліку в службі зайнятості. Адже у бюджеті громади на 2018 рік закладено 30 тис. гривень на організацію громадських робіт.

Ігор Анатолійович зауважив, що планується залучити безробітних осіб до участі у громадських роботах під час організації святкування «Дня села» та проведення фестивалю «Княжий», який щорічно проводиться на території села Заріччя.
Результатом зустрічі стало підписання договору на організацію громадських робіт на паритетних засадах.

Слід звернути увагу, що головною метою співробітництва служби зайнятості з об’єднаними територіальними громадами є створення нових робочих місць та організація й залучення незайнятого населення до громадських та інших робіт тимчасового характеру, які є реальною альтернативою безробіттю і джерелом соціальної та матеріальної вигоди.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024