Начальник Волинської митниці відвідав володимирське підприємство з іноземними інвестиціями

07 Травня 2018, 11:50
Фото ілюстративне 1289
Фото ілюстративне

Приблизно сім років тому експортером «Кроноспан УА» було подано першу в історії Волинської митниці електронну митну декларацію. Сьогодні митне оформлення вантажів в електронному вигляді здійснюється митницями в усіх режимах, а іншими державними контролюючими органами Волині в рамках роботи «Єдиного вікна» - на 97%.

Про це написав начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Посадовець у рамках робочої поїздки в зону діяльності митного посту «Володимир-Волинський» відвідав підприємства з іноземними інвестиціями «Кроноспан УА» та «Гербор-холдинг». Ці товариства стабільно значаться серед  найбільших експортерів, які акредитовані в зоні діяльності Волинської митниці ДФС. А меблева фабрика «Гербор» нещодавно отримала статус уповноваженого (схваленого) оператора, що значно прискорює процедуру митного оформлення експорту.

«Було дуже приємно дізнатись про специфіку технологічних процесів безпосередньо на виробництві. Знайомство з керівником Наталією Покінською, крім фахових дискусій, принесло звістку про намір підприємства завезти в Нововолинськ інноваційне обладнання для виробництва нових видів продукції. Вітаю інвестиційні ініціативи товариства! Зрозуміло, що затримок з митним оформленням лінії не може бути», - поділився враженнями Віктор Кривіцький.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024