Мер Володимира - Віталію Кварцяному: «Є в нас і душові, і туалети...»

08 Травня 2018, 12:30
2615

Колишній тренер і чинний президент луцької «Волині» Віталій Кварцяний в одному із своїх нещодавніх інтерв'ю згадав про Володимир-Волинський стадіон «Олімп», зазначивши, що до цих пір там не облаштували вбиральню. 

Про це пан Кварцяний висловився у теллепередачі «Тайм з Кварцяним» (на 21 хв. 20 с), що транслює ТРК «Аверс».

- Так і не зробили туалет на міському стадіоні «Олімп», що у Володимирі-Волинському. Та й саме футбольне поле «непогане, але запасного немає..., - зазначив колишній тренер і чинний президент луцької «Волині».

Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк не забарився із відповіддю і на сьогоднішньому брифінгу з представниками місцевих ЗМІ зазначив, що в минулому році на облаштування вбиралень та душових на стадіоні «Олімп» було витрачено більше півмільйона гривень.

- Є в нас і вбиральні, і душові на стадіоні, - зазначив очільник міста. - В минулому році стільки грошей на це витратили, треба буде - ще дамо...

Очільник міста запропонував начальнику управління освіти, молоді та спорту В'ячеславу Петруку запросити пана Кварцяного на екскурсію, аби він на власні очі побачив, як виглядає нині міський стадіон «Олімп».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024