Оваднівська ОТГ: в громаді говорили про покращення якості надання медичних послуг

10 Травня 2018, 18:00
3733

Радники та працівники Волинського ЦРМС побували в Оваднівській ОТГ, що у Володимир-Волинському районі, де обговорили моделі надання медичних послуг в громаді.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевому самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Під час зустрічі поспілкувалися про важливу участь ОТГ в медичній реформі. Радники та працівники Волинського ЦРМС на чолі із директором Анатолієм Пархом'юком зустрілися із керівниками медичних закладів, медичним персоналом ФАПів, медсестрами тощо.

За словами Анатолій Пархом'юка, обговорили можливість створення власного центру здоров'я, об'єднання у сфері медицини із іншими ОТГ за домопогою договорів міжмуніципальної співпраці.

Також на зустріч голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук, адже відбулася розмова і про міжмуніципальне співробітництво, та керівники Володимир-Волинського ТМО.

Юрист Центру Андрій Погорілий розповів, що незабаром в ОТГ відбудеться сесія, під час якої і мають вирішити це питання.

«Дуже важливою є участь усіх у медичній реформі, адже йдеться про якісь надання послуг. Тому у змінах на краще мають бути зацікавлені і керівництво громади, і жителі», - зауважив радник із муніципальних послуг Волинського ЦРМС Петро Лавринюк.







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024