Скандал у потязі: жінка, що прямувала у Володимир, викидала сміття за вікно вагона

11 Травня 2018, 21:45
1599

У середу, 9 травня, пасажирка поїзду «Ковель – Червоноград» викидала сміття через вікно. Молода жінка, яка це все побачила, зробила їй зауваження.

Неприємною ситуацією поділилась Людмила Бубін на своїй сторінці у Фейсбук, - повідомляє Район.Ковель.

«Сьогодні сталася м'яко кажучи неприємна ситуація з жіночкою, що на фото Їхавши потягом Ковель - Червоноград, який відправляється з Ковеля о 13.46. Жінка посмакувавши вафлею Артек викинула у Фастові через вікно обгортку з під неї і всі хто це бачив спокійно відреагували. Далі витерла руки вологою серветкою і знову в Любленці спокійно викинула через вікно на колії. На моє зауваження, чому «вона так зробила?» відповіла, що так захотіла. Я їй пояснила, що працівники залізниці після таких як вона змушені прибирати. На що вона сказала, що прожила за мене довше і не мені її повчати!», – йдеться у дописі.

«Свій проїзд в потязі я оплатила, а вона пенсіонер прокаталася за рахунок держави ще й нагадила! Чому наші пенсіонери маючи безкоштовний проїзд в громадському транспорті таке роблять? Я б таких пасажирів взагалі висаджувала з потяга і не на зупинці, а серед лісу чи поля, щоб пройшлися і обдумали свій вчинок. Чому я свою чотирирічну доньку вчу сміття викидати у смітник, а шістдесятилітня тьотка такого незнає! Невже в 50-60 роках такого не навчали? Чи у місті Володимир-Волинський ,куди прямували, ця жінка сміття викидають під ноги?», – обурюється Людмила.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024