«Коли був меншим, то казав, що хоче працювати в СБУ...», - мама поліцейського з Володимирщини

13 Травня 2018, 12:17
Поліцейський Сергій Диньковський та його мама Наталія 3594
Поліцейський Сергій Диньковський та його мама Наталія

Неймовірно щирі світлини патрульних та їхніх мам та історії життя кожного з них. Неймовірні образи сильних, відважних та мужніх правоохоронців, які точно вас вразять.

Все це у спільному проекті «Першого» разом із Патрульною поліцією Волині, який приурочений до Дня матері.

Поліцейський Сергій Диньковський та його мама Наталія

1

Ще зі школи Сергій знав, що пов’яже своє життя із юриспруденцією. Та й не дивно, адже пішов хлопець слідами своєї мами, яка має юридичну освіту і уже 22 роки працює на Волинській митниці. Родом сім’я Диньковських із Володимира-Волинського.

«Сергій - здібний, башковитий хлопець, завжди гарно вчився. Пригадую, коли був меншим, то казав, що хоче працювати у Службі безпеки України», - розповідає мама.

Я все перевіряв, чи мій бронежилет на місці

Але доля привела Сергія до поліції, ряди якої він поповнив у грудні минулого року.

«Моє перше чергування випало в ніч на 19 грудня. Маса емоцій! Викликів купа: і порушення тиші, і тілесні ушкодження, завдані ножем… Я все перевіряв, чи мій бронежилет на місці (сміється, - Авт.)», - згадує хлопець своє «бойове хрещення».

«Я завжди хвилююся, коли він їде на роботу, бо я знаю, що таке силові структури, які б вона не були – чи патрульна поліція, чи прикордонна служба, чи військова, чи СБУ… Знаю, що йому важко, але ніде немає легкої роботи.

3

2

Горджуся сином, що знайшов у собі силу волі, витримав усі випробування і знайшов роботу до душі. Я завжди вважала, що силові структури – це обличчя держави», - наголошує мама Наталія.

Вже зараз Сергій планує йти далі – вступити на навчання до Академії внутрішніх справ.

«Знання за плечима не носити»,  - каже поліцейський і його думку цілком підтримує пані Наталія.

Окрім того, поліцейський Сергій з дитинства займається футболом. Своє захоплення не полишає і досі, бо вважає, що спортивна підготовка у роботі патрульних має неабияке значення.

Текст: Ірина КОСТЮК, Еля КОРОТИНСЬКА, Іванна СОЛОМАНЧУК (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024