«Країна здоров’я» приймала на гостину володимирську малечу

14 Травня 2018, 11:14
3533

Учора в парку «Слов’янський» відбулась пізнавально-розважальна програма для дітей «Країна здоров’я», організована релігійною громадою церкви Адвентистів сьомого дня за підтримки Володимир-Волинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та управління освіти,молоді та спорту.

Метою проведення заходу було ознайомлення дітей з основними принципами здорового способу життя в ігровому форматі, щоб зберегти здоров’я майбутньому поколінню, - повідомляють у Володимир-Волинському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 





На заході дітям розповідали як правильно використовувати дари природи такі як свіже повітря, вода, сонце. Також малеча дізналася про користь здорової їжі, фізичних вправ, повноцінного сну у повсякденному житті.




Маленькі учасники заходу та їх батьки грали в цікаві ігри між станціями, запускали мильні бульбашки, виконували різноманітні вправи з парашутом,стрибали на батуті, бігали у шортах Гулівера, співали в караоке, а також тренували витривалість спускаючись по навісній переправі.

По завершенню заходу усі учасники поласували солодкою ватою.












 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024