Володимир: у міськрайонному центрі зайнятості працювала «Школа безпеки і порядку»

14 Травня 2018, 12:37
1499

На минулому тижні у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості в рамках проекту «Школа безпеки і порядку» провідний інспектор Володимир-Волинського МРВ УДСНС України у Волинській області старший лейтенант служби цивільного захисту Данилів Олег Богданович ознайомив присутніх з правилами поведінки з вогнем.

Представник рятувальної служби також дав присутнім рекомендації, як діяти у надзвичайних ситуаціях при виникненні пожеж, - повідомляють у центрі зайнятості.

«Найчастіше лісова пожежа провокується людською недбалістю: не загашені багаття, кинуті сірник або цигарка, дитячі витівки з вогнем. Найбільш пожежонебезпечними ліси стають у період сухої та спекотної погоди. Те, що створювалося природою протягом багатьох років, може миттєво загинути від вогню. Щоб попередити пожежу, перебуваючи в лісовій та парковій зоні на відпочинку, не забувайте дотримуватися вимог пожежної безпеки», - зауважив Олег Богданович.

Під час проведення семінару присутнім були роздані пам’ятки правил поведінки при пожежі.

Нагадаємо, жителі нашого міста часто не усвідомлюють значення лісів для здоров'я. Щорічно у період свят і вихідних днів спостерігається збільшення кількості лісових пожеж, коли велика кількість громадян відправляється до лісу на пікніки.
Нерідко народні гуляння в лісі закінчуються лихом для природи та людей.

У травневі вихідні особливо підвищується вірогідність виникнення лісових пожеж, адже лісова пожежа — стихійне, некероване поширення вогню лісовими площами.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024