У Володимирі відкрили меморіальну дошку загиблому Герою АТО

22 Травня 2018, 14:44
4084

У Володимирі-Волинському, на стіні третьої міської одинадцятирічки, увіковічнили пам'ять ще одного випускника, загиблого Героя АТО Ігоря Балабоскіна.

На відкриття та освячення пам'ятної дошки Ігорю Балабоскіну прийшли представники міської влади, рідні загиблого Героя, духовенство, учні школи та громадськість.

Від школярів, громадськості та першої вчительки на адресу Героя линули слова глибокої вдячності за те, що не шкодуючи свого життя став на захист України від ворога.

На стіні третьої міської одинадцятирічки, увіковічнили пам'ять ще одного випускника, загиблого Героя АТО Ігоря Балабоскіна
На стіні третьої міської одинадцятирічки, увіковічнили пам'ять ще одного випускника, загиблого Героя АТО Ігоря Балабоскіна


Від школярів, громадськості та першої вчительки на адресу Героя линули слова глибокої вдячності
Від школярів, громадськості та першої вчительки на адресу Героя линули слова глибокої вдячності




Нагадаємо, Ігоря Балабоскіна поховали з величними військовими почестями у Чернівцях на Алеї Слави. Чималу частину свого життя загиблий  Герой прожив у нашому місті, тому громадськість та рідні загиблого ініціювали встановлення цієї пам'ятної дошки у княжому місті, на приміщенні однієї із  шкіл, де він навчався.











Довідково:

Молодший лейтенант, військовослужбовець 128-ї гірсько-піхотної бригади (Мукачеве) Ігор Васильович Балабоскін народився у селі Мілюни (Республіка Литва) 15 березня 1975 року. Коли Ігорю виповнилося 4 рочки, помер батько. Ще через рік мати з двома дітьми переїхала до Володимир-Волинського, де на той час проживав і служив у війську її брат. У військовому містечку Ігор закінчив 8 клас та вступив на навчання до Вищого військового училища імені Героїв Крут у Львові. Продовжив навчання у Києві, згодом - у Харкові. Служив у Львові, Яворові. З 1996 року займався підприємницькою діяльністю. У 2008 році одружився, в 2009 народився синочок. У зв`язку з військовими діями на Сході у 2015 році був мобілізований до Збройних Сил України. Загинув 4 листопада цього ж року під час несення служби в смт. Станиця Луганська Луганської області. Похований 8 листопада 2015 року в Чернівцях на Центральному міському кладовищі на Алеї Слави. Залишились дружина Оксана та семирічний син Микита. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024